Uitbreiding van de permanentie van onze helpdesk

Bron: Inge Cuylaerts
Publicatiedatum: 7 mei 2019 10:19
CT Paramedics heeft beslist om een proefproject van 2 maanden op te starten en de permanentie van zijn helpdesk uit te breiden.

CT Paramedics streeft ernaar een klantgerichte organisatie te zijn en werkt actief aan een betere dienstverlening. Onder meer uit de laatste klantenenquête is gebleken dat klanten het belangrijk vinden dat CT Paramedics ook buiten de kantooruren bereikbaar is. 

Als klantgerichte organisatie heeft CT Paramedics daarom beslist een proefproject van 2 maanden op te starten en de permanentie van de helpdesk uit te breiden. Zo kan u sinds 6 mei onze helpdesk ook tussen 7u en 9u ’s morgens en tussen 19u en 21u ’s avonds op weekdagen en tussen 14u en 16u op zaterdag, zondag en feestdagen contacteren voor dringende noodgevallen. Minder dringende zaken worden tijdens de kantooruren behandeld. 

U kan ons buiten de kantooruren contacteren op ons algemene nummer: 014 51 83 00. Elk oproep wordt vervolgens zo snel mogelijk beantwoord. Wanneer een oproep niet onmiddellijk beantwoord wordt, willen we u vragen een boodschap in te spreken. Een medewerker zal u in dat geval zo snel mogelijk terug contacteren. 

Wij hopen met deze maatregel onze klanten meer tegemoet te komen in hun wensen en een betere service te garanderen. 


Vrijheidsstraat 12 - 2280 Grobbendonk | Koeweidestraat 47B  - 1785 Merchtem | Tel: 014 - 51 83 00 - info@ctparamedics.be