Beurzen / evenementen


-VBZV Symposium op 18 oktober


Het VBZV Symposium op 18 oktober in Flanders Expo. Het VBZV Symposium voorziet een afwisseling tussen RIZIV nieuws en praktische topics. Enkele onderwerpen die aanbod komen zijn:

  • Erkende dienst: wat houdt dit in? Wat zijn de voordelen? Aan welke voorwaarden dient uw organisatie te voldoen? 
  • Immunotherapie in opmars tegen kanker. Welke implicaties heeft dit voor u als thuisverpleegkundige? 
  • Mijngezondheid & Vitalink: eHealth, hot topic in de thuiszorg. Éénlijn.be geeft u een praktische sessie zodat u op de hoogte bent van de actualiteit. 
  • mHealth: “an app a day, will never keep the nurse away”. mHealth, wat is dat juist? Welke apps zijn relevant voor u als thuisverpleegkundige? 
  • Patiëntenparticipatie: levert uw organisatie echt zorg op maat? 
  • Rechten en plichten bij een RIZIV-controle

Ben je lid van de CTP Community? (d.w.z. Je betaalt lidgeld aan CT Paramedics) Dan geniet je van voordelige tarieven voor het VBZV Symposium:

  • voor een hele dag: €70
  • voor een halve dag: €50

Inschrijven kan via het klantenportaal!
-Wound Care 4 Expert Academy Part 2 op 13 oktoberCT Paramedics organiseert samen met Coloplast en Kela Pharma de "Wound Care 4 Expert Academy Part 2" op 13 oktober.

Raadpleeg hieronder het programma. Er is de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende workshops waaronder die van onze Docent Sofie Boonen, namelijk “Wegwijs in de wondzorgnomenclatuur van de thuiszorg”.

Meer info vind je hier.
-Huisartsenconferentie en vakbeurs Domus Medica op 6 oktober


De huisartsenconferentie en vakbeurs Domus Medica is een uniek evenement voor huisartsen, praktijkverpleegkundigen, psychologen, kinesisten,... Ruim 60 geaccrediteerde lezingen of workshops en meer dan 60 beursstanden bieden alle praktische info voor de eerste lijn op één dag. 

CT Paramedics zal aanwezig zijn! Jullie ook? 

Meer info over de conferentie en vakbeurs vind je hier.

Bron: https://www.huisartsenconferentie.be