Partners


  Bmedi

  Als leverancier van medische materialen aan zelfstandig verpleegkundigen en hun patiënten voorziet bmedi  naast elk bekend artikel          tevens een economisch gunstig alternatief. De zaakvoerders, Kristof en Wim, zijn ervan overtuigd dat duidelijk advies en communicatie wat betreft producten, innovaties, stalen en prijsvriendelijke alternatieven een meerwaarde bieden. Bovendien spreken ze als verpleegkundigen dezelfde taal als hun klanten en willen ze ook u “verzorgen” met een prima service.
 
Bmedi engageert zich om klanten van CTP een extra attentie te bezorgen bij elke bestelling die via de webshop www.bmedi.be verloopt. Gelieve in het opmerkingsveld bij het afsluiten van uw bestelling "CTP2018" te vermelden.

Naast het aanleveren van hun groot gamma medisch materiaal kunnen ze hun klanten ook begeleiden in de verwerking van medisch afval. Naaldcontainers horen in een Medibox ref. 228018. Enkel op deze manier zal uw medisch materiaal correct verwerkt kunnen worden. U kan hieromtrent vrijblijvend met bmedi contact opnemen.


  Curalia

   Curalia biedt een complete dienstverlening voor pensioenopbouw en verzekeringen aan voor ALLE zorgverleners, ongeacht hun statuut                       (zelfstandige, bediende, …) of hun werkomgeving (privé praktijk, ziekenhuis, gespecialiseerde instelling, …). CT Paramedics werkt samen met               Curalia voor de opleidingen. 


  Laméris 

   Laméris is een distributeur met kernactiviteiten in infusietherapie, monitoring, in-vitro diagnostiek en point of care testing. Zij bieden oplossingen     voor de gezondheidszorg door middel van een complementaire portfolio van de sterkste merken. CT Paramedics werkt samen met Laméris voor de     opleidingen. 


  Otolift

   Otolift is een toonaangevende leverancier in trapliften. CT Paramedics werkt samen met Otolift voor de opleidingen rond valpreventie.   SBB

   SBB bedrijfsdiensten is een accountskantoor en biedt ondernemers uit alle sectoren een volledige begeleiding aan op vlak van boekhouding,     accountancy, fiscaliteit, omgevingsreglementering en zakelijke juridische aspecten in elke fase van hun activiteit. Bent u een startende               zelfstandige verpleegkundige? Dan kunt u ook bij SBB terecht voor de nodige informatie en begeleiding. SBB stelt zijn kantoren ter beschikking van CT Paramedics voor opleidingen, workshops, overleg en events. Wij werken ook met SBB samen inzake opleidingen en infosessies die betrekking hebben op de organisatorische en zakelijke aspecten van uw beroep. 


  Tops Foods

   Tops Foods is ene producent van kant- en klare maaltijden en snacks. CT Paramedics werkt samen met Tops Foods voor de opleiding over       versterkende maaltijden voor mensen met slik- en kauwproblemen. 


VerWONDerZORG
Sinds 2015 werkt CT Paramedics samen met verWONDerZORG voor diverse opleidingen zoals de Masterclass Wondzorg, TIME, stomazorg, EHBO voor verpleegkundigen, vaccinaties,…  De lessen worden interactief gegeven met zeer veel voorbeelden en praktische tips uit de eigen praktijk. Nieuwe opleidingen worden regelmatig aan het aanbod toegevoegd.  Daarnaast kan u bij verWONDerZORG terecht met al uw wondzorgvragen en voor gespecialiseerde voetzorg. Steeds up to date, met kennis van zaken en economisch verantwoord.


  Wondzorgcentrum.be
   Het wondzorgcentrum heeft als doelstelling om een chronische wonde terug te laten evalueren in positieve zin en zo snel mogelijk een sluiting       van de wonde te verkrijgen. Dit doen ze met een multidisciplinair team bestaande uit wondzorgspecialisten, arts-specialisten en een nauwe           samenwerking met de huisarts en thuisverpleegkundigen.
   De patiënten kunnen naar één van de centra komen maar een wondzorgspecialist kan ook aan huis komen.


 VBZV

 CT Paramedics werkt nauw samen met de Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Thuisverpleegkundigen (VBZV). VBZV waakt over   onze overeenkomsten en werking zodat u met een gerust gemoed uw administratie en tarificatie kunt toevertrouwen aan CT   Paramedics. VBZV is een pluralistische en filosofisch en politiek ongebonden beroepsorganisatie. VBZV is door het RIZIV erkend als   beroepsvereniging en telt meer dan 2.700 actieve leden.


  Zenito 

   Zenito is een dienstengroep die vrije beroepers (en ondernemers in het algemeen) ondersteunt, van voor de opstart tot na het pensioen.               Doorheen uw loopbaan als zelfstandige zorgt Zenito er voor dat u zowel wettelijk als sociaal-rechterlijk in orde bent. Ook voor een                       optimalisatie van uw sociaal statuut of voor aanvullende sociale bescherming kan u bij Zenito terecht.